Η απόδειξή αγοράς αποστέλλεται στο email που έχετε δηλώσει.

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ 

Αρχική / Blog / 4 ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

4 ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Πίσω στο blog
05/02/2020
4 ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

 

Ο ερχομός της άνοιξης ανανεώνει και ομορφαίνει τη φύση αλλά και τη διάθεσή μας. Το ίδιο μπορούμε να επιτύχουμε και για τον οργανισμό μας ακολουθώντας κάποιες πολύ απλές συμβουλές.

1.Φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Μία υγιεινή και γεμάτη οφέλη διατροφή περιλαμβάνει την κατανάλωση λαχανικών και φρούτων κάθε μέρα. Λαχανικά όπως το μπρόκολο, τα πράσινα φασόλια, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά (μαρούλι, σπανάκι, άγρια χόρτα) κολοκυθάκια, κουνουπίδι, λάχανο, καρότα, ντομάτες είναι χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Απίστευτα είναι τα οφέλη και από φρούτα της εποχής όπως οι φράουλες, τα εσπεριδοειδή κ.λπ. που αποτελούν μια πολύ καλή πηγή ινών, βιταμινών και ανόργανων αλάτων. Προσπαθήστε να τρώτε περίπου 2 έως 3 μερίδες φρούτων και λαχανικών κάθε μέρα.

2. Άφθονο νερό

Την άνοιξη η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει οπότε οι ανάγκες του οργανισμού μας για νερό αρχίζουν να αυξάνονται. Φροντίστε να αρχίσετε να πίνετε συστηματικά περισσότερο νερό και αν συνδυάσετε τη νέα σας συνήθεια με μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο οργανισμός σας δύσκολα θα αφυδατωθεί. Μην ξεχνάτε ποτέ να προστατεύετε το δέρμα σας και τα μάτια σας από τον ήλιο.

3.Ένα ιατρικό check up

Πολλοί με τον ερχομό της άνοιξης παρουσιάζουν αλλεργίες ή ακόμα και ιώσεις. Ο γιατρός σας είναι ο κατάλληλος για να σας συμβουλεύσει για το ποιες εξετάσεις θα πρέπει να κάνετε ή ποια φάρμακα να πάρετε (ανάλογα με την ηλικία σας και το ιστορικό σας).

4. Γυμναστείτε έξω

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό για τη διάθεσή σας και τον οργανισμό σας από τη γυμναστική στην ύπαιθρο. Τρέξιμο, ποδηλασία, γιόγκα, κολύμβηση. Επιλέξετε το είδος γυμναστικής που σας ταιριάζει και απολαύστε το. Προσπαθήστε να γυμνάζεστε τουλάχιστον 2 ή 3 μέρες την εβδομάδα και θα δείτε τη διάθεσή σας να ανανεώνεται.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας