Η απόδειξή αγοράς αποστέλλεται στο email που έχετε δηλώσει.

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ 

Αρχική / Blog / ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ

Πίσω στο blog
05/02/2020
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ

Τα μωράκια συχνά τείνουν να εμφανίζουν ερεθισμούς γύρω από τη περιοχή των μηρών και πίσω. Προκειμένου να βοηθήσετε το μωράκι σας να απαλλαγεί από αυτές τις κοκκινίλες πρέπει πρώτα να κατανοήσετε την αιτία που τις δημιουργεί.

1.Αλλεργική αντίδραση στα υγρά μαντιλάκια

Ένας πιθανός λόγος που εμφανίζει εξανθήματα, ενδεχομένως να αποτελούν τα υγρά μαντηλάκια που χρησιμοποιείτε. Θα ήταν καλό να κοιτάξετε τον κατάλογο των συστατικών τους, ώστε να δείτε αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να επηρεάζει την επιδερμίδα του. Τι μπορείτε να κάνετε: Εφόσον διαπιστώσετε ότι ευθύνονται τα υγρά μαντηλάκια που χρησιμοποιείτε, αποφύγετέ τα στην επόμενή σας αγορά και φροντίστε τα νέα να μην εμπεριέχουν το συστατικό που το ενοχλεί.

2.Αντίδραση στο σύγκαμα

Επειδή το μικρό σας φορά πάνες καθ’όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου είναι σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι πρόκειται για το σωστό μέγεθος και ότι την βάζετε σωστά, καθώς μπορεί το εξάνθημα να αποτελεί αντίδραση στην τριβή της πάνας με την επιδερμίδα. Τι μπορείτε να κάνετε: Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε το σωστό μέγεθος πάνας, ώστε να μην είναι μεγάλο ή μικρό για το μωρό σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικά μεγέθη, μέχρι να βρείτε το ιδανικό. Ωστόσο, έχετε κατά νου να μην σφίγγετε υπερβολικά την πάνα, διότι και αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση εξανθήματος.

3.Βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς στεγνό

Βεβαιωθείτε ότι το μωράκι σας είναι εντελώς στεγνό, πριν του φορέσετε την πάνα του, ειδικά αν χρησιμοποιείται υγρά μαντηλάκια, που ενδέχεται να αφήσουν υγρασία στην επιδερμίδα του. Τι μπορείτε να κάνετε: Το πρόβλημα θα λυθεί αρκετά εύκολα, μιας και μπορείτε αφού χρησιμοποιήσετε και τα υγρά μαντηλάκια, να χρησιμοποιήσετε και μια στεγνή πετσέτα για να απορροφήσει την υγρασία ή ακόμα και πούδρα για τα μωρά για να είστε σίγουροι ότι είναι στεγνό πριν του βάλετε την πάνα και τα ρούχα του.

4.Δεν αλλάζετε τις πάνες αρκετά συχνά

Υπάρχει περίπτωση να μην αλλάζετε την πάνα του, τόσο συχνά όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να προκαλείται η αντίδραση της επιδερμίδας του. Τι μπορείτε να κάνετε: Όταν πρόκειται για την αλλαγή της πάνας, υπάρχουν ορισμένες φορές που είναι ευκολότερο να το αντιληφθείτε εξαιτίας της οσμής. Ωστόσο, επειδή αυτό δεν συμβαίνει συνέχεια είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά την πάνα του για να είστε σίγουροι ίναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά την πάνα του για να είστε σίγουροι πότε είναι η κατάλληλη ώρα για αλλαγή.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας