Η απόδειξή αγοράς αποστέλλεται στο email που έχετε δηλώσει.

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ 

Αρχική / HHC CBD Esmoke 18+ / HHC+P / Canna-X Ανθοί Κάνναβης Madness HHC+P Series - 5γρ.

Canna-X Ανθοί Κάνναβης Madness HHC+P Series - 5γρ.

Τιμή
50,00 €
72,50 € -31%
Άμεσα διαθέσιμο
Δωρεάν μεταφορικά
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Nέα προσφορα στα 5γρ HHP!

HHCP ανθοί κάνναβης Madness.  Οι ανθοί κάνναβης HHC+P (υδρογονωμένη εξαϋδροκανναβινόλη) έφτασαν πλέον και σττην Ελλάδα μέσα από τη σειρά HHCP Series! Τα άνθη κάνναβης HHCP καλλιεργούνται σε εσωτερική καλλιέργεια τελευταίας τεχνολογίας σε Αμερική και Τσεχία. Το HHC+P που προκύπτει από την υδρογονωμένη THCP είναι σύμφωνα με τους χρήστες 10 φορές πιο ισχυρό από το μέσο THC σας.

Απαγορεύεται η χρήση των προϊόντων HHC από άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές ή παθήσεις, εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες και παιδιά. Να μην χρησιμοποιείται χωρίς εποπτεία.

HHCP Προϊόντα

Το HHCP ή υδρογονωμένη εξαϋδροκανναβινόλη είναι ένα κανναβινοειδές του οποίου τα αποτελέσματα είναι παρόμοια με το THC. Σε αντίθεση με την THC και την CBD που μπορούν να εξαχθούν από φυτό κάνναβης, το HHC-P είναι συνθετικό και παράγεται με την υδρογόνωση του THCp. Το THC-P έχει την εντυπωσιακή ικανότητα να συνδέεται με τους υποδοχείς CB1 στον εγκέφαλο 33 φορές περισσότερο από το Delta-9 THC. Έτσι, σύμφωνα με τους χρήστες του THC-P, είναι 10 φορές πιο ισχυρό από το μέσο THC σας.

Σαν και το HHC τα προϊόντα HHC-P ποικίλουν σε HHCP Ανθούς κάνναβηςHHCP VapesHHCP Σοκολάτα (Hash), Preroll και άλλα. Το HHC+p θεωρείται πιο ψυχοδραστικό από άλλα κανναβινοειδή, επομένως δεν συνιστάται να οδηγείτε ή να χειρίζεστε βαρύ εξοπλισμό κάτω από την επίδρασή του. Οι πιθανές επιπτώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν μέθηαυξημένο άγχοςαύξηση της όρεξης και δυσκολία στον ύπνο. 

  • Ποικιλία “Madness”
  • 99% HHC (Εξαϋδροκανναβινόλη) Infused 45%
  • Αναλογία 72% HHr & 20% HHs
  • 10% HHCP
  • Εσωτερική Καλλιέργεια
  • Εξαιρετικά δυνατός Ανθός
  • Πώληση σε άτομα 18+

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας