Η απόδειξή αγοράς αποστέλλεται στο email που έχετε δηλώσει.

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ 

Αρχική / Στοματική Υγιεινή / Οδοντογλυφίδες - Βουρτσάκια / Curaprox Click Holder UHS430 Πλαστική Λαβή για Μεσοδόντια Βουρτσάκια 1τεμάχιο

Curaprox Click Holder UHS430 Πλαστική Λαβή για Μεσοδόντια Βουρτσάκια 1τεμάχιο

Τιμή
4,79 €
6,30 € -24%
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Κ άθε μεσοδόντιο βουρτσάκι CPS ταιριάζει σε κάθε λαβή κι έτσι είναι εύκολο να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο: ευθυγραμμισμένο ή ευθεία, με σύνδεση ή σύνδεσμο κλειδώματος, πλαστικό ή αλουμίνιο. Οι γωνιακές λαβές είναι ιδιαίτερα εύκολο να χρησιμοποιηθούν στα πλευρικά δόντια.

1.Τοποθετήστε το μεσοδόντιο βουρτσάκι στο σημείο όπου αρχίζει το μεσοδόντιο κενό. 2.Δώστε του μια κλίση με κατεύθυνση το κέντρο του δοντιού και σπρώξτε το ελαφρά υπό γωνία προς το κέντρο του δοντιού. 3.Χωρίς να βάλετε καθόλου πίεση κρατήστε το σε γωνία 90° με το δόντι. 4.Σπρώξτε το βουτσάκι προσεκτικά προς τα μέσα και μετά τραβήξτε το έξω.

Η συγκεκριμένη εργονομική λαβή της Curaprox είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και φέρει γωνία ώστε με ευκολία να μπορείτε να καθαρίζετε και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία της στοματικής κοιλότητας.

Προσέξτε, μην επαναλαμβάνετε τη διαδικασία και μη στρίβετε το βουρτσάκι ανάμεσα στα δόντια για να καθαρίσουν καλύτερα, διότι μπορεί να τραυματίσετε τα ούλα σας.

Χάρη στον σχεδιασμό τους τα μεσοδόντια βουρτσάκια CURAPROX καθαρίζουν με μία μόνο κίνηση την πλάκα που συσσωρεύεται ανάμεσα στα δόντια. Βοηθούν δηλαδή στην απομάκρυνση της πλάκας απαλά και προσεκτικά.

Πιέστε λίγο ώστε να προωθήσετε το βουρτσάκι ανάμεσα στα δόντια αλλά να είστε προσεκτικοί: μην υπερβάλλετε για να μην τραυματίσετε τα ούλα σας.

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας