Αρχική / Γυναίκα / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ / Κυτταρίτιδα - Χάσιμο Πόντων / Elancyl Cellu Slim Προϊόν Κατά της Κυτταρίτιδας και για Απομάκρυνση Κάθε Τύπου Λιπών 200ml

Elancyl Cellu Slim Προϊόν Κατά της Κυτταρίτιδας και για Απομάκρυνση Κάθε Τύπου Λιπών 200ml

Τιμή
28,03 €
38,40 € -27%
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Κρέμα κατά της επίμονης κυτταρίτιδας.Καταπολεμά ορατά την επίμονη κυτταρίτιδα και επιτίθεται αποτελεσματικά σε κάθε είδος λίπους.

Κάθε μέρα,εφαρμόστε σε μηρούς,γοφούς,γλουτούς,με κυκλικές κινήσεις και με τη φορά των δεικτών του ρολογιού

Ένα επαναστατικό προϊόν που συνδυάζει Kεκρόπια + Kαφεϊνη, 2 ενεργά συστατικά που μπορούν να διώξουν όλα τα είδη λιπών, ακόμα και των πιο ανθεκτικών.

Μια καινοτομία στο αδυνάτισμα Ένα νέο ενεργό αποκλειστικό συστατικό με αποδεδειγμένες ιδιότητες από τους φυτοχημικούς της Pierre Fabre. Μια νέα δράση που απελευθερώνει εντατικά τα λίπη χάρη στο μοναδικό συνδυασμό Κεκρόπιας και Καφεϊνης. Μια νέα απολαυστική σύνθεση που προκαλεί απόλαυση και ευχαρίστηση όλων των αισθήσεων. Ένα νέο σπινθηροβόλο άρωμα λουλουδιών που ξυπνάει τις αισθήσεις σας μέρα με τη μέρα. Κλινικά αποδεδειγμένο αδυνάτισμα σε 7 ημέρες*.

Υπερενισχυμένος συνδυασμός Για απομάκρυνση κάθε τύπου λιπών, ακόμα και των πιο ανθεκτικών. Η κυτταρίτιδα είναι μια αλλοίωση των υποδόριων ιστών συνέπεια της υπερβολικής συγκέντρωσης λιπών, στην καρδιά των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα το δέρμα αποκτά ανάγλυφη όψη. Στην καρδιά των λιποκυττάρων συσσωρεύονται λίπη διαφόρων μεγεθών: Τα ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ (TG), είναι τα πιο ανθεκτικά (μακρο-λίπη), γιατί είναι εγκατεστημένα απομακρύνονται δύσκολα και αποτελούν την αιτία της επίμονης κυτταρίτιδας Τα ΔΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ (DG), είναι τα μόρια της ενδιάμεσης αποθήκευσης Τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ (ALG), είναι η μόνη μορφή μικρο-λιπών που απομακρύνονται από το λιποκύτταρο Κεκρόπια: ΔΙΑΣΠΑ ΤΑ ΛΙΠΗ Μετατρέπει τα Τριγλυκερίδια (ΤG) σε Διγλυκερίδια (DG) Καφεϊνη: ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΛΙΠΗ Μετατρέπει τα Διγλυκερίδια (DG) σε Ελεύθερα Λιπαρά Οξέα (ALG)

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας