Αρχική / Γυναίκα / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ / Κυτταρίτιδα - Χάσιμο Πόντων / Elancyl Slim Massage Coach & Slimming Concentrate Gel 200ml

Elancyl Slim Massage Coach & Slimming Concentrate Gel 200ml

Τιμή
51,10 €
70,00 € -27%
Άμεσα διαθέσιμο
Δωρεάν μεταφορικά
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Συσκευή Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας + Slimming Concentrate Gel 200ml. Χαρίζει ελαστικότητα στους ιστούς κινητοποιώντας την κυκλοφορία, μειώνει τα σημάδια της κυτταρίτιδας, αποτελεσματικό από την 7η μέρα χρήσης.

Το SLIM MASSAGE χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του ντους ακολουθώντας την επαγγελματική μέθοδο μασάζ ειδικά σχεδιασμένη από φυσιοθεραπευτή και διαθέσιμη στο φυλλάδιο. Περιοχές: μηροί, γλουτοί, κοιλιά, χέρια. Ξεπλύνετε σε περίπτωση επαφής με τα μάτια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Εμπνευσμένο από τις κινήσεις μασάζ _ψηλάφησης-κύλισης (palper-rouler) και με την αναγνωρισμένη αποτελεσματικότητα κατά της κυτταρίτιδας, αυτή η έξυπνη ηλεκτρονική μέθοδος αδυνατίσματος των εργαστηρίων ELANCYL είναι μοναδική.
Ο συνδυασμός της καινοτόμου και κατατεθειμένης ευρεσιτεχνίας συσκευής μασάζ SLIM MASSAGE και του CONCENTRE MINCEUR, φέρνει την επανάσταση στη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας:
1. Ενεργοποίηση δράσης κατά της κυτταρίτιδας [SLIM MASSAGE].
2. Μέγιστη φυσιολογική αποσυμφόρηση [Κισσός + μασάζ].
3. Αποδέσμευση λιπιδίων [Καφεϊνη]*. Κατάλληλα προετοιμασμένο, το δέρμα είναι έτοιμο να δεχτεί τη φροντίδα κατά της κυτταρίτιδας από τα εργαστήρια ELANCYL. *Δοκιμή in vintro

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Aποτελεσματικότητα στο αδυνάτισμα από την 7η ημέρα(1). Σημαντική μείωση της περιφέρειας των μηρών. Αποτελεσματικότητα στη σμίλευση από τη 14η ημέρα. Σημαντική μείωση στα ψωμάκια(2). Μείωση της χαλάρωσης του δέρματος στα χέρια(3). Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά της κυτταρίτιδας από τη 14η ημέρα. Ανάλυση της κλινικής δοκιμής στην κυτταρίτιδα(4). Σημαντική μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού σε βάθος, από τη 14η ημέρα(5).

(1) Εκατοστομετρικές μετρήσεις _ Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 51 γυναίκες, ηλικίας 25-45 ετών.
(2) Μελέτες με οργανομέτρηση - Κλινική μeλέτη, που πραγματοποιήθηκε σε 50 γυναίκες, ηλικίας 25-45 ετών.
(3) Μελέτες με οργανομέτρηση στο επίπεδο των χεριών _ Κλινική μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε 49 γυναίκες, ηλικίας 25-45 εών.
(4) Κλινικές δοκιμές - Κλινική μeλέτη, που πραγματοποιήθηκε σε 50 γυναίκες, ηλικίας 25-45 ετών.
(5) Μελέτες με οργανομέτρηση - Κλινική μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε 50 γυναίκες, ηλικίας 25-45 ετών.

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας