Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ (Αφορά αποστολές μέχρι 2kg, περισσότερα εδώ)

Αρχική / Γυναίκα / ΜΑΛΛΙΑ / Βαφές / Korres Mόνιμη Βαφή Μαλλιών Απόχρωση 7M Ξανθό του Σιδήρου, χωρίς Αμμωνία 60ml

Korres Mόνιμη Βαφή Μαλλιών Απόχρωση 7M Ξανθό του Σιδήρου, χωρίς Αμμωνία 60ml

Τιμή
6,81 €
13,90 € -51%
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Προσφέρει φυσικό & ομοιόμορφο χρώμα, καλύπτει τις λευκές & γκρίζες τρίχες από την πρώτη κιόλας χρήση.

7M ΞΑΝΘΟ ΣΙΔΗΡΟΥ

Herb Balsam Colorant

2,03Fl. Oz.60mL

Mόνιμη Bαφή Mαλλιών με Πρωτε_νες Σιταριού & Bρώμης

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

Προσφέρει φυσικό και ο_οιό_ορφο χρώ_α και καλύπτει τις λευκές και γκρίζες τρίχες από την πρώτη κιόλας χρήση. Ταυτόχρονα προστατεύει, αναζωογονεί και δίνει όγκο και λά_ψη στα _αλλιά, χάρη στην εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε εκχυλίσ_ατα βοτάνων. Δεν περιέχει αμμωνία, η συχνή χρήση της οποίας μπορεί να βλάψει τα μαλλιά. Είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να εφαρμοστεί στο σπίτι ή το κομμωτήριο. Χρόνος αναμονής 20-40 λεπτά.

Σύνθεση Της Βαφής:

H βάση της βαφής περιέχει υψηλό ποσοστό φυτικών συστατικών.

Τα βασικά συστατικά της είναι:

 Εκχύλισ_α Σόγιας _ε ενυδατική δράση, απαραίτητο για τα _αλλιά που βάφονται συχνά. Δίνει λά_ψη, όγκο και απαλότητα και δυνα_ώνει την τρίχα.

 Εκχύλισ_α πρωτεϊνών Σιταριού, Καλα_ποκιού και Βρώ_ης που αυξάνει την ελαστικότητα της τρίχας και προστατεύει τα _αλλιά από τη θραύση.

 Οινόπνευ_α από παντζάρι (_ελασσικό οινόπνευ_α) που _εταφέρει το χρώ_α _έσα στην τρίχα.

Στη _αλακτική κρέ_α περιέχονται αιθέρια έλαια από Δενδρολίβανο και Ευκάλυπτο _ε καταπραϋντικές και δυνα_ωτικές ιδιότητες. Η χρήση της κρέ_ας είναι πολύ ση_αντική γιατί κλείνει τους πόρους της τρίχας, εξασφαλίζοντας τη σταθεροποίηση του χρώ_ατος και ολοκληρώνοντας τη διαδικασία της βαφής.

Το γαλάκτω_α ανά_ιξης περιέχει φυτικούς _αλακτικούς παράγοντες και γαλάκτω_α οξυζενέ.

Η α__ωνία έχει αντικατασταθεί από _ια αλκαλική βάση _ε ηπιότερη δράση στην τρίχα, _ε αποτέλεσ_α τη βαφή των _αλλιών, χωρίς τη _ακροπρόθεσ_η φθορά τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι βαφές μαλλιών μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για χρήση σε άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών.

ΜΗ ΒΑΦΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΝ:

 Έχετε εξάνθημα στο πρόσωπό σας ή ευαίσθητο, ερεθισμένο και πληγωμένο τριχωτό της κεφαλής.

 Είχατε ποτέ οποιαδήποτε αντίδραση μετά το βάψιμο των μαλλιών σας.

 Είχατε, στο παρελθόν, αντίδραση σε προσωρινό τατουάζ μαύρης χένας.

Πραγματοποιήστε τον έλεγχο ευαισθησίας 48 ώρες πριν την εφαρμογή του προϊόντος, ακόμα κι έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν βαφή της ίδιας ή διαφορετικής μάρκας. Τα μόνιμα τατουάζ και τα προσωρινά μαύρης χένας μπορεί να σας αυξήσουν τον κίνδυνο αλλεργίας. Μη χρησιμοποιείτε τη Herb Balsam Colorant για τη χρώση βλεφαρίδων και φρυδιών. Η μη τήρηση αυτής της οδηγίας μπορεί να προκαλέσει τύφλωση. Να αποφεύγεται η επαφή του προϊόντος με τα μάτια και το δέρμα. Αν το προϊόν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετέ τα αμέσως με άφθονο νερό. Να ξεπλένονται καλά όλα τα μαλλιά μετά την εφαρμογή του προϊόντος. Για κάθε ερώτηση σχετικά με την προσωπική σας ευαισθησία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά.

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας