Η απόδειξή αγοράς αποστέλλεται στο email που έχετε δηλώσει.

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ 

Αρχική / Βιταμίνες & Διατροφή / ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ / Βιταμίνη Β / Solgar Vitamin B6 50mg Vegetable 100caps

Solgar Vitamin B6 50mg Vegetable 100caps

Τιμή
11,96 €
14,95 € -20%
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Ενισχύει τα φυσιολογικά επίπεδα ενέργειας, ελαττώνει κόπωση και κούραση Μπορεί να ενδυναμώσει τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του φυσικού κύκλου τους Ενισχύει την υγιή δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων Ενισχύει την υγιή ισορροπία του πνεύματος Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το Solgar_ Vitamin B6 100 mg Tablets περιέχει μία από τις 8 Βιταμίνες Β. Η Βιταμίνη Β6 παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές βιολογικές λειτουργίες, συμβάλλοντας στο μεταβολισμό αλλά και ενισχύοντας την ψυχολογική λειτουργία και το ανοσοποιητικό σύστημα.


Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν τα συνιστώμενα επίπεδα Βιταμίνης Β6 μέσω της διατροφής, καθώς αυτή η βασική βιταμίνη βρίσκεται σε πολλές τροφές, όπως πουλερικά, ψάρι, σπόροι, φασόλια και ολόκληροι σπόροι. Εξάλλου, οι γυναίκες μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη βιταμίνη, καθώς συμβάλλει στην ορμονική ισορροπία και συνιστάται συχνά για την υγεία των γυναικών. Ειδικότερα, είναι γνωστή για τις ιδιότητες ρύθμισης των ορμονών και δημιουργίας υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων. Επιπρόσθετα, με το πέρασμα το χρόνου, η απορρόφηση Βιταμινών Β καθίσταται πιο δύσκολη, και άρα η έλλειψη είναι πιο πιθανή. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι ευεργετική η πρόσληψη συμπληρώματος Βιταμίνης Β6.


Το Solgar_ Vitamin B6 100 mg Tablets χορηγείται με 1 κάψουλα την ημέρα και συμβάλλει:
Στη φυσιολογική σύνθεση κυστε_νης
Στον ενεργό μεταβολισμό
Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
Στο φυσιολογικό μεταβολισμό ομοκυστε_νης
Στο φυσιολογικό μεταβολισμό πρωτε_νης και γλυκογόνου
Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
Στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων
Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Στην ελάττωση κόπωσης και κούρασης
Στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας


Όλα τα προϊόντα Solgar_ ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας _Gold Standard_ της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar_ παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία- 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar_ συνιστά αυτή τη μάρκα*

Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας