Η απόδειξή αγοράς αποστέλλεται στο email που έχετε δηλώσει.

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ 

Αρχική / Γυναίκα / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ / Μάσκες / Thera Pearl Για το πρόσωπο Θερμοφόρα / Παγοκύστη για το Πρόσωπο με ιμάντα περίδεσης

Thera Pearl Για το πρόσωπο Θερμοφόρα / Παγοκύστη για το Πρόσωπο με ιμάντα περίδεσης

Τιμή
23,92 €
29,90 € -20%
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Το προϊόν είναι εργονομικά σχεδιασμένο για τέλεια εφαρμογή στο πρόσωπο. Καλύπτει το πρόσωπο χωρίς να ενοχλεί.

Κρυοθεραπεία - Καταψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες. Θερμοθεραπεία - θερμάνετε σε μικροκύματα με βάση τις ενδείξεις χρόνου και ισχύος που παρατίθενται παρακάτω. Συνιστώμενος χρόνος θέρμανσης THERA°PEARL για το Πρόσωπο 700 W ~ 45 δευτερόλεπτα 1000 W ~ 35 δευτερόλεπτα 1250 W ~ 35 δευτερόλεπτα Η θερμοφόρα/παγοκύστη είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά. Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά. Εάν είναι απαραίτητο, εφαρμόστε ξανά το προϊόν για 20 λεπτά.

Επαναχρησιμοποιούμενη θεραπευτική θερφόρα/παγοκύστη για σε καθημερινούς πόνους, οίδημα/πρήξιμο και μώλωπες.

Πάντοτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία του προϊόντος πριν από την εφαρμογή.
Υπερθέρμανση ή παρατεταμένη εφαρμογή μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό και υπό μορφή εγκαύματος. Μόνο για εξωτερική χρήση. Μην το χρησιμοποιείτε σε βρέφη. Μην τρυπάτε τη συσκευασία και/ή μην καταπίνετε το περιεχόμενο.

Μην το χρησιμοποιείτε σε ευαίσθητο δέρμα, σε δέρμα που έχει χάσει την ευαισθησία του, ή σε ανοικτή πληγή. Μην το χρησιμοποιείτε για άλλους σκοπούς εκτός αυτού για τον οποίο προορίζεται. Μην αποκοιμηθείτε ενώ χρησιμοποιείτε το προϊόν. Χρησιμοποιήστε το μόνο υπό την επίβλεψη ενηλίκου.

Η θέρμανση πέραν του συνιστώμενου χρόνου μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή να καταστρέψει τη συσκευασία THERA°PEARL. Για υπερβολικά έντονο, παρατεταμένο ή χρόνιο πόνο, ζητήστε τη συμβουλή γιατρού.Σας προτείνουμε

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας