Στο κατάστημά μας θα βρείτε μάσκες Famex μόνο με μακρινή ημερομηνία λήξης. (5-12μήνες+)

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ 

Αρχική / Φαρμακείο / ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΠΟΝΟΥ / Παγοκύστες - Θερμοφόρες / Thera Pearl Για τον Αυχένα Θερμοφόρα/Παγοκύστη

Thera Pearl Για τον Αυχένα Θερμοφόρα/Παγοκύστη

Τιμή
19,12 €
23,90 € -20%
Άμεσα διαθέσιμο
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Ο πόνος στον αυχένα ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο. Το εργονομικά σχεδιασμένο από ιατρούς προϊόν THERAPEARL_ αγκαλιάζει τους ώμους και τον αυχένα για άμεση ανακούφιση.

Κρυοθεραπεία - Καταψύξτε για τουλάχιστον 2 ώρες. Θερμοθεραπεία - θερμάνετε σε μικροκύματα με βάση τις ενδείξεις χρόνου και ισχύος που παρατίθενται παρακάτω. Συνιστώμενος χρόνος θέρμανσης THERA°PEARL_ για τον Αυχένα 700 W ~ 60 δευτερόλεπτα 1000 W ~ 50 δευτερόλεπτα 1250 W ~ 40 δευτερόλεπτα Η θερμοφόρα/παγοκύστη είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί τη θεραπευτική θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά. Περιμένετε για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εφαρμόσετε ξανά. Εάν είναι απαραίτητο, εφαρμόστε ξανά το προϊόν για 20 λεπτά.

Επαναχρησιμοποιούμενη θεραπευτική θερφόρα/παγοκύστη για σε καθημερινούς πόνους, οίδημα/πρήξιμο και μώλωπες.

Πάντοτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία του προϊόντος πριν από την εφαρμογή.
Παρατεταμένη εφαρμογή μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό υπό μορφή εγκαύματος. Μην το χρησιμοποιείτε σε βρέφη. Μην το χρησιμοποιείτε αν έχετε κακή κυκλοφορία αίματος. Μην χρησιμοποιείτε θερμοθεραπεία σε ράμματα ή ανοικτή πληγή. Μην αποκοιμηθείτε ενώ χρησιμοποιείτε το προϊόν. Χρησιμοποιήστε το μόνο υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Για υπερβολικά έντονο, παρατεταμένο ή χρόνιο πόνο, ζητήστε τη συμβουλή γιατρού.
Χρησιμοποιείστε το μόνο για τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Η θέρμανση πέραν του συνιστώμενου χρόνου μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή να καταστρέψει τη συσκευασία THERA°PEARL_. Μην τρυπάτε τη συσκευασία και/ή μην καταπίνετε το περιεχόμενο. Μόνο για εξωτερική χρήση.Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας