Στο κατάστημά μας θα βρείτε μάσκες Famex μόνο με μακρινή ημερομηνία λήξης. (5-12μήνες+)

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ 

Ποιοι Είμαστε

Το 1978, ο πατέρας μου, Παναγιώτης Σιαπκαράς, και η μητέρα μου, Φερονίκη Σιαπκαρά(Φέρη), άνοιξαν ένα μικρό φαρμακείο στο κέντρο της Κορίνθου, στη συμβολή των οδών Κολιάτσου και Κολοκοτρώνη. Συνδυάζοντας τη γνώση με τη σωστή εξυπηρέτηση και την έκφραση αλληλεγγύης, κατέστησαν το φαρμακείο σημείο αναφοράς στη ζωή των Κορινθίων. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών, το 1997 πραγματοποίησαν τη πρώτη ανακαίνιση του φαρμακείου ενώ το 2009, προχώρησαν στη δεύτερη και μεγαλύτερη, με την επέκταση του αρχικού χώρου.

Ο πατέρας μου, πέρα από τη φαρμακευτική – επιστημονική του δραστηριότητα, διετέλεσε πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας επί δώδεκα συναπτά έτη, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Μετά από σαράντα χρόνια λειτουργίας του φαρμακείου εγώ, ο Γιώργος Σιαπκαράς, ανέλαβα τη διεύθυνση του φαρμακείου το 2018 με την ηθική υποχρέωση να προωθήσω ακόμη περισσότερο το έργο των γονιών μου και να εξελίξω τις δραστηριότητές τους στο πνεύμα της νέας εποχής. Στις αρχές του 2022 η εταιρία περνάει στον αδερφό μου Χρήστο Σιαπκαρά, υποσχώμενη ακόμα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης, ποιότητας και όγκου προιόντων.

Η κατά γενική ομολογία αναγνώρισή μας στο νομό Κορινθίας και η αμέριστη εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό μας, δε μπορούν παρά να μας κάνουν να εξελισσόμαστε συνεχώς θετικά. Στρατηγικοί μας στόχοι η εξυπηρέτηση, η ενημέρωση, η αλληλεγγύη και η συμβουλή.

Δημιουργήσαμε το siapkaraspharmacy.gr με κεντρική επιδίωξη το φαρμακείο μας να βρίσκεται στη πόρτα σας όποτε εσείς μας το ζητήσετε.

Με εκτίμηση,

Σιαπκαράς Χρήστος & Γιώργος

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας